Splošni pogoji spletnega poslovanja Založbe Krtina

Spletno prodajo izvaja Založba Krtina, zavod za založništvo, raziskovalne in kulturne dejavnosti, Trg prekomorskih brigad 1, Ljubljana (skrajšan naziv Založba Krtina, Ljubljana).
Zavod je vpisan pri Okrožnem Sodišču v Ljubljani, št. reg. vložka je 1/36595/00, matična št. je 1721518. Založba Krtina je zavezanec za DDV, identifikacijska številka za DDV je SI67236235. Kot zavod za registracijo in obstoj ne potrebujemo – in nimamo – osnovnega kapitala.

Cene

Vse cene knjig so v evrih in vključujejo 5% DDV. Cene knjig veljajo do preklica. Ob knjigah je navedena maloprodajna cena in/ali cena z 20 % popustom.

Naročilo in dostava

Knjige lahko naročite na navedenem spletnem naslovu: narocila@zalozbakrtina.si
Ob prejemu vašega naročila vam bomo poslali ponudbo na vaš naslov. Knjigo vam bomo poslali najkasneje en teden po prejemu plačila. V kolikor v enem tednu plačila ne izvršite, smatramo vaše povpraševanje za brezpredmetno. Rok za reklamacijo je en teden po prejemu pošiljke. Reklamacije sprejemamo na zgoraj navedeni elektronski naslov ali po telefonu 01/ 251-55-85.
Račun o prejeti kupnini bo kupec prejel po pošti skupaj z naročeno knjigo.

Osebni prevzem

Izbira ‘osebni prevzem’ pomeni, da boste naročeno lahko prevzeli na Trgu prekomorskih brigad 1 v Ljubljani (stara občina v Šiški, na recepciji).  Po prejemu plačila vas bomo po e-pošti obvestili, kdaj bodo knjige pripravljene za prevzem.

Poštnina

Stroški poštnine niso všteti v ceno in se obračunajo po ceniku Založbe Krtina:
3,00 EUR – za 1-2 knjigi
6,00 EUR – za 3 ali več knjig
Za naročila knjig v tujino vam knjige zaračunamo po veljavnem ceniku poslovanja Pošte Slovenije s tujino.

Odstop od pogodbe

Kupec lahko od pogodbe odstopi v 15 dneh od prejema blaga s pisnim obvestilom. Prejeto blago lahko vrne nepoškodovano in v nespremenjeni količini v 15. dneh od dneva obvestila o odstopu.
Poštnino vračila plača kupec, celotno kupnino vam bomo najkasneje v 5 dneh vrnili na vaš transakcijski račun. Prosimo vas, da ob vračilu blaga navedete vaš transakcijski račun.

Dokumentacija o naročilu

Vsa dokumentacija o naročilu bo shranjena in dostopna na naslovu Založba Krtina, Trg prekomorskih brigad 1, Ljubljana.

Varnost podatkov

Vse vaše osebne podatke bomo uporabili samo za namene naročila. Kupec ob nakupu potrjuje, da je seznanjen s splošnimi spletnimi prodajnimi pogoji Založbe Krtina in da se z njimi strinja. Če izberete ‘DA, želim da me obveščate o novih knjigah’ s tem dovoljujete, da založba z namenom pošiljanja elektronskih novic in obvestil o dogodkih zbira in obdeluje vaše posredovane osebne podatke (elektronski naslov). Privolitev lahko kadarkoli prekličete.

Nakupovalna košarica

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping